• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Jaminan

    1. Palayanan Pangropéa

    (1) Jaminan: Kalayan 1 taun ti dinten anjeun ngagaleuh produk, upami aya kalepatan, kami bakal nyayogikeun jasa perawatan gratis.

    (2) Upami anjeun ngagaduhan masalah nalika ngagunakeun produk kami, mangga kontak kami sareng Telepon, Fax, Skype, WhatsApp, Viber atanapi e-mail sareng kami bakal ngajawab dina sajam sareng ngarengsekeun masalah anjeun gancang-gancang.

    (3) Kami nyandak muatan kualitas produk kami dina panggunaan normal. Upami standar host, kami nyayogikeun perawatan gratis. Saatos jaman jaminan, urang ngan ukur ngecas harga biaya pikeun alat cadang. Pitunjuk téhnis gratis pikeun sadidinten.

    1573637762169714 

    2. Latihan

    (1) Latihan téhnik:

    Bakal aya manual pangguna atanapi pidéo anu ngabantosan anjeun diajar mesin, cara masang, cara ngoperasikeun, cara ngaropea mesin, sajaba ti éta, bakal aya tim layanan purna jual anu nyayogikeun layanan online 24 jam.

    (2) Latihan klinis:

    Pusat latihan kageulisan Zohonice didirikeun pikeun konsumén anu datang. Anjeun tiasa kéngingkeun panduan latihan klinis propésional ti Dokter atanapi tukang kecantikan urang, anjeun ogé tiasa nyandak latihan ieu ngalangkungan E-mail, telepon sareng alat online, jst.

    1573638112489240