• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Téhnik

    Bantosan Téknis

    Tim Dukungan Téknis kami aya pikeun anjeun unggal léngkah margi kalayan layanan anu luhur! Y responsif anu lumangsung dirancang pikeun mastikeun operasi unggal dinten pikeun téknologi pangobatan anjeun teras-terasan ngajalankeun kinerja puncak. Dukungan téknis kami ogé ngandung hartos yén kami gaduh anjeun ngaliput dina kajadian anu jarang aya panyalahgunaan téknis, anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun bisnis sapertos biasa sareng gangguan minimal dugi ka dinten anjeun. Upami anjeun kantos teu yakin ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun ngeunaan alat éstétika anjeun, nganuhunkeun tim kami - kami salawasna di dieu pikeun ngabantosan.

    Mangpaat dukungan téknis

    Akses kana pangrojong telepon dumasar Melbourne
    1. Insinyur lokal di sisi pikeun ngabantosan Australia sacara lega
    2. Pangiriman dinten anu sami dina alat pinjaman
    3. Akses pikeun nyetél sareng ngungkulan panduan pidéo
    4. Bagikeun jasa kasadiaan bagian

     1

     

    Dukungan klinis

    Ngajalankeun bisnis kaéndahan anu suksés henteu aya prestasi Smalt sareng hadir tina kabagjaan anu indah, ogé tantangan. Jasa pangrojong klinis kami anu saé nyaéta cara urang ngabantosan anjeun kalayan lancar ngatur unggal dintenna ka salon, spa, klinik atanapi prakték bari sésana setrés, mini produktivitas sareng mastikeun prosedur klinis dilaksanakeun sacara propésional sareng épéktip. Upami aya kantos dinten dimana anjeun ngan ukur asa dina sirah anjeun. naha henteu nyauran tim dukungan klinis kami pikeun sakedik nasihat ahli?

    Mangpaat dukungan klinis

    1. Dukungan industri mumpuni sayogi ku telepon sareng email.
    2. Protokol perlakuan pikeun lancar tina jasa éstétis anjeun
    3. Akses kana bentuk konsultasi, bentuk ijin sareng pendidikan pasién
    4. aksés ka tulak panalungtikan klinis sareng panduan fisiologi kulit
    5. Paké pidéo pangrojong kami, modalitas pangobatan sareng seueur deui

     

    2

    Latihan paranti

    Di The Zohonice Beauty Co.Ltd., Kami ngalebetkeun program pelatihan kelas dunya komprehensif kalayan ngagaleuh alat anjeun naha éta mesin IPL. Ngaleungitkeun laser YAG Laser atanapi alat panyabutan rambut laser. Ieu pikeun mastikeun anjeun bangun sareng ngajalankeun kapercayaan nalika ngalaksanakeun pangobatan éstétis énggal anjeun, ngamungkinkeun anjeun nganterkeun jasa anu pangsaéna pikeun klien anjeun anu dina gilirannana ngembangkeun kasatiaan palanggan anu langkung ageung sareng langkung nguntungkeun pikeun bisnis anjeun langsung sareng dina waktos anu panjang. lumpat.

    Mangpaat latihan alat

    1. Program nutupan tiori. palatihan praktis sareng konsultasi
    2. Diajar ti palatih ahli industri urang anu mumpuni
    3. Resep diajar di fasilitas latihan urang anu modéren
    4. Sertipikat partisipasi anu disayogikeun saatos réngsé
    5. Sesi rériningasi sayogi pikeun ngajaga standar jasa

    3

     

     

    Dukungan pamasaran

    Marengan latihan alat propésional sareng dukungan téknis anu lumangsung. urang ngaraos terangeun ngeunaan pangobatan estetika anyar anu pikaresepeun anjeun ogé penting pisan pikeun kasuksésan sareng kamekaran bisnis kageulisan anjeun. Ieu sababna urang kaasup pamasaran komprehensif sareng dukungan promosi sareng unggal mésér alat. Sumberdaya urang nyebarkeun sadayana ti mimiti promosi Facebook dugi ka bahan promo di-bumi. Sareng tangtosna, tim pamasaran kami siap ngabantosan upami anjeun kedah peryogi naséhat ngeunaan kumaha pikeun mastikeun usaha anjeun menonjol ti balaréa.

    Mangpaat dukungan pamasaran

    1. aksés kana poster. brosur, template flyer sareng perpustakaan gambar
    2. Ngagunakeun kampanye email prewritten siap-siap pikeun kontén sareng halaman wéb
    3. Pitunjuk média sosial sareng kontén pikeun Maxi leungit paparan online anjeun
    4. Akses kana ménu pangobatan, pitunjuk harga sareng poin nyarios konsumén
    5. Sateuacan sareng Saatos gambar témplat. video promosi sareng seueur deui

    4