• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09


    RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09 Featured Image
    RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09 Featured Image
    RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09 Featured Image
    RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09 Featured Image
    <
    >
    • RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09
    • RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09
    • RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09
    • RF Pluse Vacuum LED Light Facial Lifting Wrinkle Removal Multipolar Body Slimming MLS09

    Perlakuan Vakum Frékuénsi Radio dirancang pikeun ngaleungitkeun lemak awak ku cara anu ditargét pisan. 


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Parameter laser na mangrupikeun kompromi anu saé antara kakuatan sareng kalemahan persainganna. Nd: Kristal YAG dianggo dina sadaya jinis laser solid-state system-frekuensi-dua kali gelombang kontinyu, énergi tinggi Q-switch, sareng sajabina. Dibandingkeun sareng kristal laser anu sanésna, hirupna fluoresensi na dua kali langkung seueur tibatan Nd: YVO4, sareng konduktivitas termal ogé langkung saé. Optronics Beureum nyayogikeun kualitas Nd: Batang YAG kalayan homogénitas optik tinggi, kinerja anu saluyu, sareng akurasi pengolahan anu luhur. Rod laser Yag salaku bahan kristal berteknologi tinggi nasional sareng bahan kristal sintétik anu sanés.

    >>> Aplikasi

    Éta henteu aya rasa nyeri, aman pisan, henteu ngagaduhan efek samping anu pikaresepeun sareng henteu pisan nyerang. Usuk anu dicekel ku tangan narik jaringan lemak kana cangkir sedot sedengkeun gelombang frékuénsi radio pencét sél gajih sareng nyababkeun témbok janten lemah sareng eusi janten cair sareng dileungitkeun ku awak. Lian ti ngirangan kantong lemak nekad, gelombang frékuénsi radio ngadorong awak ngahasilkeun kolagén énggal anu pangaruhna ngencengkeun sareng ngencarkeun kulit sareng ningkatkeun tékstur na. Vakum Frékuénsi Radio mangrupikeun salah sahiji pangobatan pikeun pangirangan sélulér.

    RF Pluse Vacuum LED Light Multipolar Body Slimming MLS09RF Pluse Vacuum LED Light Multipolar Body Slimming MLS09

    >>> Parameter

    Ngaran Mesin RF Pluse Vacuum LED Light Multipolar Body Slimming Beauty Beauty
    Panjang gelombang cahaya beureum & biru 620-660nm
    Diaméterna cecekelan 28mm, 58mm, 88mm
    Inténsitas RF 1-9
    Waktos 45min
    Tekanan vakum 10-80Kpa
    Modeu RF vakum p1-p6
    Voltaseu 220V / 110V
    Ukuran Paket 25X28X35 cm

    >>> Karakteristik

    1. Protokol 10-perlakuan anu merenah.
    2. Alat pelangsing anu saé pikeun pangirangan kuriling.
    3. Hasil anu tiasa ditingali sababaraha sési pangobatan.
    4. Ngubaran ukuran rata-rata beuteung, imbit atanapi pingping dina 20 menit.
    5. Nawarkeun perawatan sakumaha nyaman sakumaha pijatan manusa sareng vakum sareng roller anu dirancang khusus.
    6. Nganteurkeun hasil anu optimal pikeun nyampurkeun jaringan anu langkung jero sareng permukaan kulit.

    RF Pluse Vacuum LED Light Multipolar Body Slimming MLS09RF Pluse Vacuum LED Light Multipolar Body Slimming MLS09

    >>> Evaluasi

     

     

     

    >>> Langkung seueur

    全球搜-主图MLS06-3全球搜-主图MLS05-2


  • Saméméhna:
  • Teras: