• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11


    Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11 Featured Image
    Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11 Featured Image
    Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11 Featured Image
    Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11 Featured Image
    <
    >
    • Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11
    • Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11
    • Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11
    • Q-switch nd yag laser carbon peeling nd yag laser tattoo removal machine K11

    Grup pigmén bakal ngalegaan dugi ka burst ku énergi anu beuki luhur. Sababaraha sél pigmén bakal janten langkung sakedik, teras dikaluarkeun tina awak. Sababaraha bakal kaserep ku makrofag, kaluar tina sistem vialymphatic awak. 


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >> Singkat kenalkeun

    Q Switch Nd: Téknologi ngaleungitkeun laser Yag Laser mangrupikeun pangaruh tina ledakan laser. Sakumaha urang terang, laser tiasa nembus permukaan kulit ka tempat-tempat kulit anu jero dimana ayana.

    Grup pigmén bakal ngalegaan dugi ka burst ku énergi anu beuki luhur. Sababaraha sél pigmén bakal janten langkung sakedik, teras dikaluarkeun tina awak. Sababaraha bakal kaserep ku makrofag, kaluar tina sistem vialymphatic awak. Tungtungna, pigmén bakal luntur ngaleungit.

    Dina waktos anu sasarengan, sél anu biasa moal nyerep panjang gelombang laser, janten, perlakuan anu aman sareng henteu aya catu.

    >> Aplikasi

    Ngaleungitkeun tato,

    Ngaleungitkeun tanda lahir,

    Pigmen beureum sareng coklat

    Ngaleungitkeun titik kopi sareng nevus Ota

    Beberesihan alis sareng beberesih soca

    >> Parameter

    Pedaran Produk lengkep

    Data Dasar Pedaran barang
    Jenis Mesin Beauty Profesional
    Sumber Cahaya Q-Switch Nd Yag Laser
    Kauntungan dibandingkeun saingan 1 kali nyeuseuh pamiceunan tattoo panyabutanUltra Light Nanganan lampu beureum tujuanana pikeun némbak presisi Ukuranana langkung alit, gampang dibawa.
    Bahasa Operasi Inggris / Spanyol / Turki / Italia / Rusia / Korea… (tiasa disesuaikan)
    Frékuénsi 1-6Hz
    Énergi

    500-1000V

    Sistem Tiis Hawa Tiis + Cai Tiis
    Kakuatan Kaluaran 2000W (Max)
    Tegangan Masukan AC110 / 220v10% 50HZ / 60HZ
    Beurat Bersih / Beurat Kotor 12kg / 17kg
    Diménsi Mesin 43 * 22 * ​​38cm
    Ukuran Paket

    54 * 42 * 48cm

    >> Karakteristik

    • 1. Gampang dioperasikeun, gancang diubaran.

      2. Henteu perdarahan, narkotisasi henteu diperyogikeun.
      3. ledakan téknologi-tinggi sareng anyar laser.
      4. tampilan LCD dina basa Cina sareng Inggris, kadali jauh IR.
      5. Desain blok bangunan standar, merenah dina pangropéa.
      6. Moal ngahancurkeun folikel rambut, moal nganyenyeri kulit biasa sareng henteu scarless.
      Laser 7.Solid, dihasilkeun numutkeun standar internasional, stabil dina harta.

    >> Evaluasi

     

     

     

    >> Tambih Deui

    64x64


  • Saméméhna:
  • Teras: