• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02


    Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02 Featured Image
    Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02 Featured Image
    Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02 Featured Image
    Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02 Featured Image
    Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02 Featured Image
    <
    >
    • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02
    • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02
    • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02
    • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02
    • Portable Muscle Recovery RF RET CET Theory Skin Whitening ST02

    Frékuénsi radio nyaéta jumlah osilasi (atanapi gelombang) per detik médan listrik sareng magnét dina bagéan gelombang radio tina spéktrum éléktromagnétik.


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Ku nerapkeun énergi RF kana awak manusa, anu tiasa ngalaksanakeun arus sahingga janten bagian tina sirkuit listrik, résistansi naon waé anu dituju ku aliran énergi bakalan panas dihasilkeun dina tempat résistansi maksimum, anu tiasa dianggo pikeun motong atanapi jaringan coagulate.

    Énergi RF tiasa nembus langkung jero kana kulit sareng mangaruhan dermis anu langkung jero sareng lapisan subkutan, nyababkeun pengetatan sareng paningkatan struktur jaringan anu aya, tapi ku sakedik robih tékstur kulit atanapi garis-garis halus sareng keriput.

     

    >>> Aplikasi

    1. Ngaleupaskeun Blinkle
    2.Ketang Kulit
    3. nyeri manegement
    4. Rélaxasi Otot

    23

    >>> Parameter

    barang
    nilai
    Tempat Asalna
    Cina
    Ngaran mérek
    MSL
    Jumlah Modél
    ST02
    Klasifikasi instrumen
    Kelas I
    Jaminan
    1 Taun
    Saatos-diobral Service
    Suku cadang gratis
    Frékuénsi RF
    300-450KHz
    Kakuatan maksimal
    300W
    Ukuran Huluna
    20/40/60mm
    Diménsi Paket
    490 * 460 * 380mm
    Paket wegith
    15KG Alu Box
    Asesoris 1
    RET sapotong leungeun
    Asesoris 2
    RET Tips
    Asesoris 3
    Papan sirkuit
    Asesoris 4
    Tips CET
    Asesoris 5
    CET Hand Piece

    >>> Karakteristik

    1. Ngurangan gajih non-invasif sanés Bedah
    2. Henteu kedah dibius, teu kedah dioperasikeun
    3. Henteu mangaruhan kahirupan normal saatos dioperasi
    4. Ngahémat waktos kanggo ngarawat kadua bagian dina waktos anu sami.

    45

    >>> Evaluasi

     

     

     

    >>> Langkung seueur


  • Saméméhna:
  • Teras: