• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Promosi

    • 3 Color Smart Tecar Radio Frequency RF Skin Tightening ST02

      3 Warna Smart Tecar Radio Frékuénsi RF Kulit Ngahénkeun ST02

      1. Ngaleupaskeun Jarum 2. Ngencatkeun Kulit 3. Ngatur Manegement 4. Rélaxasi Otot
      Maca deui
    • Shock Wave Therapy ultrasonlc Muscle Paln Removal

      Terapi Gelombang Shock ultrasonlc Otot Paln Ngaleupaskeun

      Terapi gelombang kejutan parantos muncul salaku kamungkinan pilihan pangobatan pikeun pasién anu ngagaduhan masalah urat kronis. Prosedurna nganggo hawa anu bertekanan atanapi pulsa éléktromagnétik pikeun nganteurkeun gelombang kejutan kana awak pikeun ngabantosan sababaraha jinis gangguan kronis, diantarana: Plantar fasciitis, Calcific tendo ...
      Maca deui
    • 660nm hair growth machine beauty hair loss treatment hair regrowth

      Mesin pertumbuhan rambut 660nm kageulisan rambut rontok perlakuan rontok rambut

      Terapi Rambut Laser mangrupikeun perlakuan non-kimia, non-invasif anu biasa dianggo pikeun pengobatan rambut rontok. (Terapi laser tingkat handap) dikirimkeun ku alat anu ngandung panel laser anu hérang dina kulit sirah. Éta sistem perlakuan rontok rambut laser high-end, dumasar kana 660nm low -...
      Maca deui
    • Promotion

      Promosi

      Dina awal taun énggal 2021, Zohonice Ngaluarkeun model Big Beauty hot-elling Beauty Equipment. Éta kalebet mesin anti ging raray 4DHIFU Ultra / Fraksi CO2 Laser, deteksi kulit wajah mesin beberesih jero -Oxge Hydro, Tattoo Removal Wrinkle Removal Professional Q-Switch ND YAG l ...
      Maca deui