• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Terapi Gelombang Shock ultrasonlc Otot Paln Ngaleupaskeun

    Terapi gelombang kejutan parantos muncul salaku kamungkinan pilihan pangobatan pikeun pasién anu ngagaduhan masalah urat kronis. Prosedurna nganggo hawa anu bertekanan atanapi pulsa éléktromagnétik pikeun nganteurkeun gelombang kejutan kana awak pikeun ngabantosan sababaraha jinis gangguan kronis, diantarana: Plantar fasciitis, Calcific tendonitis, Tennis siku .. Asét utami nyaéta relief nyeri gancang sareng restorasi mobilitas. Jinis ieu tina terapi dianggap aman, henteu vasif, béaya rendah sareng tanpa bahaya prosedur operasi sareng nyeri postoperative.

    64x64


    Waktos Post: Feb-04-2021