• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Agent Agent Agent Agent for for for for for for pikeun Alat Terapi Photodynamic Cahaya LED - Urutan Mimiti 100 Unit

    Henteu nyerep.
    Gampang dioperasikeun.
    7 jinis modeu
    Modeu 1—625nm Beureum
    Modeu 2—415nm Biru
    Modeu 3— 520nm Héjo
    Modeu 4—625nm Beureum + 415nm Biru
    Modeu 5—625nm Beureum + 520nm Héjo
    Modeu 6—415nm Biru + 520nm Héjo
    Modeu 7—625nm Beureum + 415nmBlue + 520nm Héjo
    Panel kontrol calakan.
    Alatna tiasa dilipetkeun kanggo ngahémat rohangan, langkung merenah.

    14

    23


    Waktos Post: Feb-26-2021