• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Naha anjeun terang yén HIEMT pangénggalna ngagaduhan opat sirah anu dianggo?

    1. Pagawéan tunggal sareng ganda tiasa dipilih sakahayangna
    2. tipe plug-in, desain sirah damel langkung merenah sareng stabil.
    3. 4 huluna damel, 2 hanldes damel babarengan, ditambah sirah anu dianggo pikeun panangan sareng anak sapi, ngamungkinkeun pangobatan pikeun lambung, imbit, panangan sareng pingping sareng ngawangun otot awak!
    4. Desain penampilan anu unik, posisi alur tiasa ngajantenkeun permukaan kontak urang langkung stabil sareng énergi langkung kentel, ieu utamina kanggo operasi daérah ageung kalayan lekukan, umumna disarankeun pikeun ngalakukeun imbit atanapi pingping.

     

    23

     


    Waktos Post: Feb-23-2021