• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Mesin pertumbuhan rambut 660nm kageulisan rambut rontok perlakuan rontok rambut

    indexTerapi Rambut Laser mangrupikeun perlakuan non-kimia, non-invasif anu biasa dianggo pikeun pengobatan rambut rontok. (Terapi laser tingkat handap) dikirimkeun ku alat anu ngandung panel laser anu hérang dina kulit sirah. Éta sistem pangobatan rambut rontok rambut tinggi-tungtung, dumasar kana téknologi laser dioda tingkat rendah 660nm. Ght terapi - énergi kaserep ku sél sareng prosés ngalereskeun sél dimimitian, éta ngarangsang produksi tanaga dina tingkat sélulér, ku alatan éta, ningkatkeun fungsi sél. Level Lasers Rendah disebatkeun salaku laser "tiis" sabab henteu ngaleupaskeun énérgi dina bentuk panas. Panjang gelombang cahaya anu dipancarkeun tina laser tingkat rendah saleresna bakal ngalereskeun jaringan anu ngarusak metabolisme sélulér ku stimulasi sirkulasi getih, ngadorong régenerasi jaringan séhat normal.

     


    Waktos Post: Jan-19-2021