• 0086- (0) 10-60296356
  • +8613910911829
  • zohonice@zohonice.com
  • Warta

    • New Arriving –CaVstorm Cavitation 3.0 System Body Shape beauty machine

      Kadatangan Anyar –CaVstorm Cavitation 3.0 Sistem Awak Bentuk mesin kageulisan

      Storm BIO & Photon, Vacuum & RF sareng Vacuum & Cavi mangrupikeun téknologi anu paling populér. Kombinasi pikeun detoksing awak, kulit anu firming sareng awak anu ngawangun. Anu usik ogé ngagaduhan sékrési énergi lampu LED beureum, anu tiasa ngaleyurkeun awak gendut sareng pijet, sareng ngagancangkeun metabolisme sareng ngad ...
      Maca deui
    • What different between of ipl with 808nm diode laser hair removal technique?

      Naon bedana ipl sareng téhnik miceunan rambut 808nm diode laser?

        OPT IPL Laser Hair Removal VS 808NM Diode laser hair hair removal Light Source: IPL (Light Pulsa Intense) Light Source: 808nm diode laser hair hair removal Spectral Range: Width Spectral (640-1200nm) & DPL Spectral Heureut (610-950nm) Fitur: Spéktral Perawatan émisi diffuse dina rambut remo ...
      Maca deui
    • Theory about Radio Frequency for skin lifting

      Téori ngeunaan Frékuénsi Radio pikeun ngangkat kulit

      Téori ngeunaan Frékuénsi Radio pikeun ngangkat kulit Réloféfrénsi anu henteu ngawangun mangrupikeun prosedur anu biasa dianggo pikeun pangubaran léksitas kulit tina kanaékan suhu jaringan. Tujuanana nyaéta pikeun ngainduksi karusakan termal sahingga ngarangsang neocollagenesis dina lapisan jero kulit sareng subkutan ...
      Maca deui
    • Skincare Acne Treatment Efficient Penetration Plasma Lift Pen

      Perawatan Jarawat Skincare Cekap Penetrasi Plasma Lift Pen

      Perawatan Jarawat Skincare Cekap Penetrasi Plasma Lift Pen, Kombinasi téknologi plasma ultra-halus sareng téknologi ozon ngagunakeun ciri-ciri penetrasi plasma efisiensi tinggi sareng sterilisasi pikeun sacara efektif meta dina kulit sareng saluran kulit kabuka pikeun transdermal adm ...
      Maca deui
    • Saatos latihan, anjeun kedah nyandak cara anu langkung saé pikeun bersantai!

      Jaringan Perkusi Genggam Jero Ngaleungitkeun Kacapean Pijet Gun Beauty Beauty anjeun terang? Saatos latihan, fascia bakal ngagaduhan hadhes sareng kontraksi. Upami henteu dirawat dina waktosna, éta bakal ngakibatkeun séri galur sareng cilaka. Kusabab éta, santai fascia penting pisan pikeun latihan sareng kabugaran ....
      Maca deui
    • Amazing Pores Shrink Skin Whitening Rejuvenation Injet Beauty Device HO30

      Endah Pori Ngaleutikan Pemutihan Kulit Peremajaan Injet Kecantikan Alat HO30

        Hébat raray, Ngaliwatan téknologi jet tekanan tinggi, nutrisi solusi-tions langsung blast kana molekul nano leutik, ngahontal lapisan kulit dina kecepatan super tinggi, ngaleupaskeun nutrisi kana lapisan kulit ku lapisan, ngahudangkeun régenerasi sél, ngalereskeun anu garing sareng brok ...
      Maca deui
    • Otomatis Plastik ABS raray Ngangkat Alat Frékuénsi Las Tinggi

      Produk ieu digunakeun Parangkat electrotherapy frékuénsi luhur ngadopsi arus frékuénsi luhur. Nalika kakuatanna dihurungkeun, gas anu henteu lebet dina jero aplikator kaca bakal listrik sareng anu bakal ngahasilkeun ozon di luar bagian luar aplikator pikeun ngabersihkeun kulit, ngalangkungan jarawat, ...
      Maca deui
    • Now, It is easy to Deeply Cleaning facial skin by this new product.

      Ayeuna, Gampang ngabersihan jero kulit wajah ku produk anyar ieu.

      Pakéan Bumi CE Élék Listrik Sikat Sikat Waterproof Silicone Massager FK01 Alat ieu dumasarkeun kana prinsip geter terapi fisik. Énergi geter anu dipancarkeun ku 5 rupa-rupa usik ngawangun tiasa ngabubarkeun lapisan gajih sareng peredaran sirkulasi getih pikeun ngahontal pangaruh pelangsingan awak. Di ...
      Maca deui
    • Don’t worry. This Electric Massage Comb can help you to gorwth your hair.

      Tong hariwang. Sisir Pijat Listrik ieu tiasa ngabantosan rambut anjeun.

      Model Anyar Élmu Rambut Élmu Rambut Sikat Laser Rambut Tumuwuh Sisir HR202 Sisir Éléktrik ieu gaduh dua warna cahaya. Panjang Lampu Perawatan Rambut Beureum "panjangna 655nm. Mangrupikeun panjang gelombang Pangsaéna pikeun pertumbuhan rambut. Lampu sanésna nyaéta Blue Light anu panjang gelombangna 453 nm. Manjangkeun fase anagen dina hairfollicl ...
      Maca deui
    • 7mm Double Laser rod yag laser handpiece For Tattoo Removal

      7mm Rod laser ganda yag laser handpiece Pikeun Ngaleupaskeun Tato

      Tato (hideung, coklat, beureum, biru) Laser raray: Peremajaan kulit sareng resurfacing, keriput halus sareng panyabutan garis éksprési, pangirangan pigménna sapertos bintik bintik anu nguatkeun kulit
      Maca deui
    123 Teras> >> Halaman 1/3