• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Multifungsi 7 dina 1 eunteung sulap anyar ngawaskeun aqua raray CV08


    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08 Featured Image
    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08 Featured Image
    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08 Featured Image
    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08 Featured Image
    <
    >
    • Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08
    • Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08
    • Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08
    • Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08

    Éksfoliasi non-invasif pikeun ngabersihkeun, ngéffusiasi, nimba sareng nghidrasi kulit sacara aman sareng henteu nyeri.


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Frékuénsi Radio RF Bipolar:
    Ngaronjatkeun garis alus dina panon, ningkatkeun pageuh, sareng ngencarkeun panon, Angkat raray / Ngencatkeun kulit / Ngalenyepan kerut / Kontur raray
    Palu Tiis: Nyusut pori-pori, ngencatkeun kulit, ngaluarkeun keriput, ngamajukeun hyperplasia kolagén, ngaleungitkeun warna beureum sareng sénsitip, sareng ngudar bunderan sareng kantong handapeun panon.
    Hidrogen Oxygen (H2-O2) Spray Gun: Ngagabungkeun sareng inti, alat na ngahasilkeun oksigén-hidrogén, anu tiasa gancang ditembus kana dermis ngalangkungan tekanan tinggi

    >>> Aplikasi

    --Kulit jero bersih.
    --Detox.
    --F ngarombak kulit acial sareng ningkatkeun élastisitas kulit
    - Anti -Aging.
    - Éliminasi kerut.
    - Peremajaan kulit.
    --White 1 B1ack sirah ngaleungitkeun, beberesih jero
    --Melembabkeun
    --Putih: Cahaya sareng Peremajaan Kulit
    - Baranahan Kulit
    --Kalakuan Keratin

    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08

    >>> Parameter

    Parameter Téknis
    Kisaran vakum
    700mmHg
    Kontrol kaluaran
    Layar rampa & saklar gagang
    RF emas
    Tanggepan gancang multipol (tingkat énergi 10 pangaturan)
    Éléktroforésis
    1MHZ (tingkat énergi 10 pangaturan)
    Ultrasonik
    1MHZ (tingkat énergi 10 pangaturan)
    Palu tiis
    Cai-tiis & tiis-hawa (tingkat énergi 10 pangaturan)
    Scrubber frékuénsi luhur
    25KHZ (tingkat énergi 10 pangaturan)
    Pulpén semprot
    2000mmHg
    Antarbeungeut
    Layar rampa komputer 10,1 inci
    Tegangan input
    110-240V 50-60HZ 150AV

    >>> Karakteristik

    1. Pangwanoh raray calakan (gesek wajah anjeun kanggo lebet)
    2. Diagnosis calakan (sistem sacara otomatis nganalisis hasil tés)
    3. Dalapan barang deteksi anu utama: keriput, pori-pori, bintik warna, kasarna, kadar minyak, sénsitip, beueus sareng jarawat
    4. Kaméra makro 10 megapiksel
    5. 3 téknologi pencitraan spéktral (lampu bodas standar, lampu lintas-polarisasi, sinar UV tilu spéktrum ieu kana kulit atanapi kulit sirah
    lapisan permukaan, dermis, folikel rambut, deteksi pori scan. Khususna, lampu UV anu dianggo pikeun deteksi folikel rambut tiasa akurat
    tangtukeun tingkat handap folikel rambut.

    Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08Multifunctional 7 in 1 new magic mirror monitoring aqua facial smart CV08

    >>> Evaluasi

     

     

     

    >>> Langkung seueur


  • Saméméhna:
  • Teras: