• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Portabel OPT IPL Rambut Ngaleungitkeun Rambut Anggo Mesin N6


    <
    >
    • Portable OPT IPL Hair Removal Salon Use Machine N6
    • Portable OPT IPL Hair Removal Salon Use Machine N6
    • Portable OPT IPL Hair Removal Salon Use Machine N6
    • Portable OPT IPL Hair Removal Salon Use Machine N6

    IPL jalanna sami sareng terapi laser. Bédana na dimana terapi laser nganteurkeun panjang gelombang tanaga cahaya, IPL nganteurkeun sababaraha panjang gelombang. 


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >> Singkat kenalkeun

    IPL (Intense Pulse Light) mangrupikeun jenis kakuatan tinggi, spéktrum lega sareng lampu non-suksesi, anu tiasa nyusup épermermis ka derma. Ngagunakeun unsur serepan selektif, lampu kaserep ku melanin dina folikel rambut. Ngaliwatan épék optik sareng termal anu dihasilkeun sareng sumber tina cahaya, éta ngahontal tujuan ngaleupaskeun rambut anu teu disangka-sangka ku ngancurkeun jaringan folikel rambut sacara gancang sareng permanén.

    >> Aplikasi

    1. Ngaleungitkeun bintik: bintik genetik, pigmén umur, sunburn, freckle jero, tanda lahir sareng jero, pigmén deformasional
    2. Kulit peremajaan: ngaleutikan pori-pori, kulit bodas, ngaleungitkeun corétan getih beureum, kerut leutik raray, sareng miceun jarawat
    3. Cabut rambut: bulu kelek, janggot, sareng rambut anggota badan, candi, sareng bagian tina Bikini,

    >> Parameter

    Pedaran Produk lengkep

    Kakuatan 1000W
    Tunda Tunda heula 0,5- 10ms
    Lebar pulsa Kadua 3- 50ms.
    Kapadetan Énergi 20- 50J / cm2.
    Nomer pulsa 435 11
    Lebar Pulsa Mimiti 15x50mm2 / 15x35mm2
    Ngulang Frékuénsi 1/2/3Hz
    Rentang Spéktrum 430-1200nm (panyabutan jarawat) 480-1200nm (panyabutan vasular) 530- 1200nm (peremajaan kulit) 531- 640-1200nm (panyabutan rambut)
    Sistem tiis sistem pendinginan cai-konduktor cai
    Ukuran bungkusan 52 * 54 * 61cm

    >> Karakteristik

    1 Canggih téknologi peremajaan kulit anu henteu ngorondang, henteu ngarusak.
    2 Prosedur idéntifikasi pigmén anu unik, sistem filtrasi sinar super, presisi alternatif multiband tiasa diatur.
    3 kristal lampu safir anu diimpor, fungsi kontrol otomatis mastikeun perlakuan narkotika tiis tanpa nyeri.
    4 Suhu bercahaya tina awak jandela dugi ka handapeun 4 darajat, ngabasmi pembengkakan semu beureum, leuleuy, jsb.
    5 Konci tiasa ngendalikeun peremajaan kulit / kaleungitan rambut, henteu ngarobih sirah optik sareng gampang ngadalikeun.

    >> Evaluasi

     

     

     

     

    >> Tambih Deui

    64x64


  • Saméméhna:
  • Teras: