• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Perbaikan Kulit Imah Nganggo 7 Warna PDT Terapi Lampu Terapi Phototherapy L6


    <
    >
    • Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6
    • Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6
    • Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6
    • Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6
    • Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6

    Terapi Photodynamic (PDT) nyaéta perlakuan kulit dumasar kana téori médis. Éta nganggo sumber lampu LED dina kombinasi sareng kosmétik potosensitif atanapi ubar pikeun ngubaran sagala rupa masalah kulit. 


     

  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Terapi photodynamic LED (PDT), salaku padika téknologi kosmetik énggal, parantos sering dianggo pikeun kaperluan perawatan kulit. Énergi foton ngagaduhan épék positip dina sél kulit. Éta ngagancangkeun pertumbuhan sél, ningkatkeun kolagén sareng generasi elastin, ngamajukeun sirkulasi mikro-getih sareng ningkatkeun kaayaan kulit sacara umum.

    >>> Aplikasi

    1. Ngahudangkeun deui kulit.
    2. Cekelan kulit.
    3. Leupaskeun speckles.
    4. Diusirkeun kerutna.
    5. Mupus jarawat.
    6. Mupus cacadna.
    7. Mersihan corétan getih beureum.
    8. Ngaronjatkeun kualitas kulit.

    Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6

    >>> Parameter

    Sumber cahaya LED
    Durasi pulsa CW
    Panjang gelombang 415nm - 635nm
    Ukuran Spot 260mm × 340mm
    Waktos Iradiasi 0 ~ 99min (tiasa diatur)
    Voltaseu AC 220V ± 10%, 50Hz ± 1HZ
    Waktos pangobatan 1-30menit
    Kakuatan DC24V 4A 50Hz / 60Hz
    Ukuran bungkusan 50 * 55 * 29cm
    Beurat kotor 7KG

    >>> Karakteristik

    ◆ SISTEM LED mangrupikeun mesin fototerapi anu propésional pokus dina ningkatkeun sintésis jaringan kulit serat kolagén sareng elastin, pikeun ngahasilkeun penyembuhan anu langkung séhat, gancang, kulit anu katingali sareng moncorong.
    ◆ Téknologi LED anu ngahasilkeun foton dina frékuénsi anu béda pikeun nembus kana lapisan jaringan anu langkung jero. Panjang gelombang anu béda (warna biru, héjo, beureum) cahaya bakal bénten pangaruh dina kulit.
    ◆ SISTEM LED kalayan Multi fungsi anu disarankeun pikeun ningkatkeun kulit anu berminyak, ngaleungitkeun tanda sareng kaleuleusan pigménan, ngirangan kisut, kulit lemes, garis éksprési sareng kulit jeruk-kulit, pikeun nguatkeun kulit, ngubaran adipositas lokal sareng huntu ngabodasan.

    Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6Skin Rejuvenation Home Use 7 Colors PDT LED Light Therapy Phototherapy L6

    >>> Evaluasi

     

     

     

    >>> Langkung seueur

    全球搜-主图L3-3全球搜-主图L5-2


  • Saméméhna:
  • Teras: