• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • Tentang Kami

    Profil Perusahaan

    Ti saprak 2008, kami parantos ngahususkeun kana téknologi propésional sareng canggih pikeun salon, spa, klinik sareng prakték.

    Fokus anu kami arahkeun pikeun nganteurkeun para nasabah kalayan inovasi perawatan pamikiran payun digabungkeun sareng tingkat jasa anu teu aya tandinganna sareng pangrojong bisnis anu lumangsung parantos ningali tim kami gancang mekar janten pamimpin industri - netepkeun patokan pikeun naon anu dimungkinkeun dina lapangan éstétika anu ngembang. Ayeuna, urang nyayogikeun téknologi perawatan canggih sareng dukungan pertumbuhan bisnis ka langkung ti 2000 stokis di seluruh Cina.

    Kami keukeuh ngamimitian ti kabutuhan pelanggan, terus nyayogikeun jasa rekomendasi pilihan produk anu saé, ngajual produk unggulan industri, sareng nyiptakeun nilai maksimal pikeun konsumén. Kapuasan Palanggan nyaéta prinsip jasa kami.

     

    1

    Tim kami

    1

    Tim kami diwangun ku langkung ti 30 spesialis téknologi gairah kalebet insinyur mumpuni, pemasar, konsultan téknologi, pendidik, perawatan klien, logistik, keuangan, manajemén sareng staf administrasi. Ngaliwatan jaringan rajutan anu caket ieu, kami ngalengkepan bisnis kageulisan sadaya ukuran sareng kaahlian kalayan aksés kana kualitas kelas pangluhurna sareng tingkat médis peralatan éstétika - sadayana ditaliti sareng sumber tina inovator terbaik sadunya dina téknologi canggih pikeun salon anjeun, spa, klinik sareng latihan.

    Tangtosna, tim perdagangan luar negeri urang diwangun ku sakumpulan mahasiswa kuliah ngora anu resep kana industri kageulisan. Aranjeunna ahli dina basa Inggris, Spanyol, Jerman, Perancis, sareng Arab, sareng nyayogikeun inpormasi industri anu tepat waktos sareng akurat, perkenalan produk, sareng operasi ka konsumén di seluruh dunya. Pitunjuk, tarjamahan saatos penjualan sareng padamelan dukungan online sanés.

    Produk urang

    Kami panyadia téknologi munggaran nalika ngeunaan:

    >> Mesin Ngaleupaskeun Rambut IPL

    >> 808nm dioda mesin panyabutan rambut laser

    >> Mesin pelangsing katirisan Cryolipolysis

    >> Alat IPL laser RF Multifungsi

    >> Peralatan laser kageulisan laser

    >> LED PDT peremajaan kulit

    >> IPL YAG laser Suku cadang

    >> Nd: Mesin Ngaleungitkeun Tatu Laser Yag

    >> Mesin Pakéan Kecantikan Mini

    >> Mesin Rejuvenasi Kulit anu ningkat

    >> Gigi ngabodasan

    >> SHOCKWAVE RF

    >> HIFU Ulthera

    >> Tumuwuh Rambut Rambut

    1

    Misi urang

    urang ngajantenkeun jalma-jalma saé .ngaganggu .ngadukung.

    Visi Kasuksesan

    "Zohonice Beauty Equipment Co.LTD" kedah dianggap ku salon, spa, klinik sareng Pamilik Pratics salaku Anjogkeun mode dina Beautiful Filed sareng Nyiptakeun gaya hirup anu saé ..

    Nilai Kami

    Mangpaat anu dipercaya tiasa gairah, Inovatif, Hormat, Dukung Komérsial, Senang.