• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • 4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300


    4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300 Featured Image
    4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300 Featured Image
    4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300 Featured Image
    4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300 Featured Image
    <
    >
    • 4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300
    • 4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300
    • 4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300
    • 4Hz 8Cartridges 12Lines 3D4D HIFU Facial And Body Lifting Hifu 300

    4Hz 8kartrid kalebet 1.5MM / 3.0MM / 4.5MM / 6MM / 8MM / 10MM / 13MM rupa-rupa kamahéran, éta tiasa narik pikeun ngencangkeun kulit pipi, élastisitas kulit ipmorve, nguatkeun kontur raray, sepuh beuheung proevent, garis gado, diminsign pola wayang, Langsing Langsing ..

     


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Téhnik 4D Hifu teu gaduh perdarahan, teu srgery, teu aya tapak tatu sareng trauma pikeun ngagentos traditioanl raray anti sepuh sareng épék bébas kerut, Éta ngahontal 12lines pikeun 1shooting, ngalangkungan formasi énergi panas ngalangkungan gelombang sora, éta tiasa nembus kulit permukaan sareng ngahontal lapisan subsutan SMAS facscia, ngarangsang régenerasi kolagén nyalira sareng ngungkabkeun otot budak awéwé ngora.

    >>> Aplikasi

    Angkat kerut dina sakitar dahi, panon, sungut, jsb.
    Ngangkat sareng ngencatkeun kulit pipi duanana.
    Ngaronjatkeun élastisitas kulit sareng ngawangun kontur.
    Ngaronjatkeun garis rahang.
    Pelumasan swasta tina sékrési anu nyusahkeun sareng ngaleungitkeun kagaringan.
    Ngaronjatkeun kulit anjeun, ngajantenkeun kulit lemes sareng cerah.
    Imprving sensitipitas swasta ku régenerasi sél pikeun ningkat réaksi.
    Perbaikan komprehensif kaséhatan swasta sareng ngirangan inféksi.

    4Hz 8 Cartridges Facial And Body Lifting 3D HIFU 3004Hz 8 Cartridges Facial And Body Lifting 3D HIFU 300

    >>> Parameter

    Katerangan Mesin 3D Hifu
    Voltaseu 110V-130V / 60Hz, 220V-240V / 50Hz
    Kakuatan 2000W
    Jumlah kartrid Standar: 4.5mm, 3.0mm (Beureum, beuheung)
    Pilihan: 1.5mm (Nyanghareupan), 6mm (Dada)
     Pilihan: 8mm,, 10mm, 13mm, 16mm (awak, Panangan, Kaki)
    Tembakan kartrid 20000 nembak Masing-masing
    Modeu damel Pitunjuk, Profesional
    Énergi 0.2J-2.0J (adjustable: 0.1J / step))
    Jarak 1.0-10mm (adjustable: 0.5mm / step)
    Panjangna 5.0-25mm (adjustable: 1.0mm / step)
    Frékuénsi 4Hz
    Baris némbak 12 garis
    Ukuran paking 52x26x43cm
    GW 18kgs

    >>> Karakteristik

    operasi péso ultrasonik saatos fenomena ngabareuhan sakedik samentawis normal pisan.
    Catetan 1 minggu tong buka sauna panas, yoga sareng lingkungan suhu luhur anu sanés saatos
    operasi, sareng henteu disarankeun pikeun kakeunaan.
    sateuacan operasi ngajaga kulit, bagian rambut beresih, anggo sadinten henteu tiasa make-up,
    tilas make-up ayeuna pikeun ngabersihkeun. Punten henteu nganggo cai panas nyeuseuh raray anjeun.
    tilu dinten (henteu langkung ti suhu cai tiasa); Catet éta
    replenishment, nyarankeun saminggu sahenteuna nerapkeun topeng 3 kali.
    saminggu henteu tuang kecap kécap pigmén beurat, alkohol, tuangeun lada.

    >>> Evaluasi

    Hasil HIFU permanén sareng bakal teras-terasan ningkat laun dugi ka 3 bulan saatos dirawat. Sapertos kumaha waé umur anu ngabantosan perawatan kulit anjeun sacara alami bakal teras umur tapi HIFU tiasa masihan anjeun kulit anu langkung seger sareng katingal kirang langkung 12 dugi 24 bulan saatos dirawat.

    >>> Langkung seueur

    全球搜-主图4DA-1全球搜-主图3DV-2


  • Saméméhna:
  • Teras: