• Telepon: 0086- (0) 10-60296356
  • E-mail: zohonice@zohonice.com
  • 2 Nanganan Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08


    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08 Featured Image
    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08 Featured Image
    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08 Featured Image
    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08 Featured Image
    <
    >
    • 2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08
    • 2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08
    • 2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08
    • 2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue 2 in 1 Cool Fat Freezing CRS08

    Tiori Gawe Cryolipolysis: Triglyceride dina gajih bakal dirobih janten padet dina suhu anu rendah.


  • Tempat Asalna: Beijing Cina
  • Ngaran mérek: Zohonice
  • Sertifikasi: Sértipikat CE
  • MOQ: 1 pcs
  • Garansi: 1 ~ 3 taun
  • OEM & ODM: Narima
  • Pakét: Box karton, AluminiumBox, Kotak Kayu
  • Balanja: DHL / UPS / TNT / EMS / LOGISTIK DEDIKASI
  • Layanan Saatos-Penjualan: Pitunjuk Pidéo Online, Suku cadang gratis
  • Pamayaran Methond: TT, Western Union, Money Gram, Kiridit online Paying

  • Detil produk

    Tag Produk

    >>> Singkat kenalkeun

    Mesin cryolipolysis ngagunakeun téknologi pendinginan anu maju pikeun sacara sasaran sasaran gumpalan lemak sareng ngaleungitkeun sél gajih ngalangkungan prosés bertahap anu henteu ngarugikeun jaringan di sakurilingna, ngirangan gajih anu teu dipikahayang, nalika sél gajih kakeunaan épisién anu tepat, aranjeunna memicu prosés panyabutan alami anu laun ngurangan kandel lapisan gajih. Sareng sél gajih di daérah anu diubaran lembut dileungitkeun ngaliwatan prosés metabolisme normal awak, pikeun ngaleungitkeun gajih anu teu dipikahayang.

    >>> Aplikasi

    1. Cabut pingping, beuteung, suku, panangan, punggung sareng bagian-bagian gajih anu sanés;
    2. Ngabéréskeun masalah cellulite disababkeun ku cellulite sareng cellulite;
    3. jaringan jaringan pikeun nyegah rélaxasi;
    4. Ningkatkeun metabolisme sareng sirkulasi getih.
    5.360 gelar mini cryo cecekelan profesional pikeun pengobatan gado dobel pikeun ngirangan beurat sareng narik kulit.
    6. pikeun sadayana nyeri / nyeri terapi awak
    7. (ED) Erectile Disfungsi

    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue Fat Freezing CRS082 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue Fat Freezing CRS08

    >>> Parameter

    Ngaran Produk Portabel Mesin Gelombang Tiis Fisik + Terapi + Peralatan
    Barang No. CRS08
    Voltaseu 220V / 110V
    Ukuran layar LCD 8 inci
    Suhu Cryo -11C-5C
    Hawa Panas 37 ℃ - 45 ℃
    Rentang Tekanan Vakum 10-80KPa
    Coolant Cai sulingan
    Kalembaban relatif <80%
    Kakuatan 450VA (maks)
    Waktos Perawatan 45- -60 mnt
    Sarat pamayaran T / T, Western Union, L / C, Transfer Bank, Paypal
    Cara Pengiriman DHL, UPS, TNT, FeDex, EMS, Ocean Ship, jsb

    >>> Karakteristik

    1) Tingkat kasuksésan 80%
    2) Non bedah sareng bebas ubar
    3) Henteu invasif
    4) Henteu aya résiko inféksi
    5) Pangobatan anu gancang sareng gampang
    6) Ngurangan biaya

    2 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue Fat Freezing CRS082 Handle Shock Wave Cryolipolysis Firming Tissue Fat Freezing CRS08

    >>> Evaluasi

     

     

     

    >>> Langkung seueur

    全球搜-主图BD06-22


  • Saméméhna:
  • Teras: